16-11-16

Het WK 100km in Los Alcazares komt nu wel echt dichtbij ( deel 1)

Het WK komt nu wel heel dichtbij, de zwaarste en langste trainingen liggen achter de rug, we zitten in de afbouwfase. Stilletjes aan werd het ook meer dan tijd,....het lichaam pruttelt wat tegen na wat toch al een lang en vermoeiend seizoen is geweest. Ook ben ik in gevecht met wat sluimerende ziektekiemen, maar daar ligt wellicht de schuld bij de bruuske weersverandering van de voorbije twee weken na een lange mooie warme nazomer. Soit we hebben nog een tiental dagen om ons fysiek en mentaal op te laden naar mijn intussen 8ste WK ( en negende EK). Dat ik met ambitie aan de start sta dat is zonneklaar, het volstaat niet om het Belgische truitje te dragen, ik wil het ook nat maken en ons land met bravoure vertegenwoordigen, zoals ik alle voorgaande keren ook , "niet altijd met evenveel succes", getracht heb te doen.

Meestrijden voor een ereplaats, laat staan de wereldtitel is zowiezo voor mij veel te hoog gegrepen,....maar met een mooie persoonlijke prestatie hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan de ranking van de Belgische ploeg. Tot op heden ben ik toch wel een beetje tot mijn spijt nog maar 4 maal onder de 7u30' gedoken, waarvan slechts éénmaal op een WK (Gibraltar 2010),.....ik hoop vurig mijn WK bilan toch nog wat op te krikken.

Terwijl het hier oude wijven regent, toch al eens gaan piepen hoe de weersomstandigheden momenteel zijn in Murcia (Spanje). Dezer dagen is het er zonnig en lekker warm,....vanaf dinsdag treedt er een lichte weersverandering op,....iets koeler en een buitje mogelijk. zie hieronder

weersvoorspelling Losl Alcazares.PNGIntussen staan ook de deelnemerslijsten online, via de website van de IAU kan je zowel een link naar de startlijst heren vinden alsook naar de startlijst van de dames. Zie http://www.iau-ultramarathon.org/

De lijsten, ingedeeld per deelnemend land, geven de naam weer, geboortedatum, en meestal de persoonlijke besttijd gelopen tijdens de periode 2014-2016.

Met sportieve groeten

Gino

11:17 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.