30-10-16

Marathon Etten-Leur

Heimelijk gehoopt nog eens onder de 2u40' te kunnen lopen,...maar helaas pindakaas,....toch kan/mag ik niet geheel ontevreden zijn,....een mooie vlakke wedstrijd gelopen ( halverwege ongeveer 1u21') en sterk gefinisht. Ook nog wat plaatsen kunnen opschuiven om uiteindelijk als vijfde te finishen. ( In de voorlopige uitslag werd blijkbaar nr.1 weggeveegd,.....maar het is wel degelijk Huub Maas die gewonnen heeft.

De Van Oers marathon is een gezellige en goed georganiseerde wedstrijd met enthousiaste vrijwilligers, waarvoor heel veel dank. Ook het parkoers kan me bekoren, wellicht kan met dit niet plaatsen onder een "snel parkoers" maar we lopen wel door een mooie groene omgeving.

Hopelijk later wat meer, hieronder toch al een kijk op de toptien,....voor de volledige uitslagen zie http://www.marathonbrabant.nl/uitslagen

Toptien marathon Etten-Leur 2016.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met sportieve groeten

Casier Gino

21:04 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-10-16

Kampioenschappen

Tijdens dit Najaar vallen alle kampioenschappen in het Ultralopen samengebald in een periode van een vijftal weken. Vorig weekend werd het EK24u lopen gehouden in Albi (Frankrijk), daar was de winst voor Dan Lawson (GBR) met 261,8km en  Maria Jansson (SWE) met 250,6km. Voor meer info zie o.a http://www.iau-ultramarathon.org/

Dit weekend heeft dan het IAU Trail wereldkampioenschap plaats, met name in Transpeneda-Gerês (Portugal), voor meer info zie o.a. http://www.iau-ultramarathon.org/ en er is vooral een mooi promofilmpje terug te vinden.

Aanstaande 11 november is er dan het WK50km in Doha Qatar.

En intussen ben ik volop aan het trainen voor het EK/WK100km in Los Alcàzares (Spanje) op 27 november.

Zondag loop ik in Etten-Leur (NL) de marathon.

Met sportieve groeten

Gino

 

12:47 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-16

Linker Oevert 1/2 marathon (deel 1)

Gisteren deelgenomen aan de halve marathon op Linker Oever Antwerpen. De organisatie biedt een gevarieerd parkoers langs zowel verharde als onverharde paden. Er scheen een lekker warm najaarszonnetje, er was heel veel volk op de been, en soms moesten we slalommen tussen de vele wandelaars door, maar het was een aangename, een sportieve en een zomerse herfstdag. En de benen en de conditie stelden me ook niet teleur, ik kan terugblikken op een mooie wedstrijd.

Hieronder een kijk op de toptien, voor de volledige uitslag zie http://linkeroeverthalfmarathon.com/

Met sportieve groeten

toptien Linker Oevert halve marathon 2016.PNG

19:03 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-10-16

Knoeselloop Broechem

Hieronder een kijk op de toptien van de 10 Miles Knoeselloop Broechem.

Uitslag toptien 10 Miles Knoeselloop.PNG

Wellicht vraag je je nu af, en waar sta jij nu Gino? Slecht gelopen? Slechte dag? Want 1u 05' moet mij toch lukken. Winnen zoals vorig jaar had er zowiezo nooit ingezeten, want Kristof is toch een heel dikke klasse beter dan ik. De weersomstandigheden waren mij goedgezind en de conditie is behoorlijk oké, dus wellicht had ik toch mee kunnen strijden voor een topvijf.

Nee, niet geblesseerd uitgevallen, nee niet gediskwalificeerd,.....nee gewoon ..........ahum,.....wat te laat aan de start verschenen................

Hoe het zo mis kunnen gaan is, daar breek ik nu nog mijn kop over,....hoe het mogelijk was dat ik daar op m'n fiets in natte weersomstandigheden aan de kerk in Broechem vol ongeloof stond te gapen naar de affiche : "Knoeselloop 1 oktober 2016" en m'n horloge gaf aan zondag 2 oktober 2016.

Terug naar huis gefietst, loopkledij aangetrokken, en getracht een 10 mijl wedstrijd te reconstrueren. Een mooi tempo kunnen aanhouden, maar toch net geen wedstrijdtempo en al zeker geen wedstrijdgevoel.

Later zullen we hier nog wel eens om lachen,....maar nu toch nog even beuhhhhhhhhhhhhhhhhh

Met sportieve groeten

Gino

19:41 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |