23-05-16

10 Miles van Malle (deel 1)

Soms zit gewoonweg alles mee, zoals gisteren, ben ik efkens blij dat ik onderweg niet "plat" gevallen ben.

Ik had m'n fietskledij aan en m'n rugzakje gevuld met wedstrijdkledij en droge kledij om terug naar huis te fietsen, het zou nodig zijn, want toen ik de deur uitstapte was het weer goed beginnen regenen. Gezellig!

Wat heb ik weer in m'n hoofd gehaald,......iets om over na te denken, wat ik ook deed, maar het zou toch niet baten,.....onderweg met m'n koersfietsje en hopen dat ik niet plat zou vallen.

Aangekomen na 33km in het park de Renesse te Malle de kleedkamer opgezocht om droge wedstrijdkledij aan te trekken,....een shortje, een singletje, loopsokjes en aja droge loopschoenen.

Een beetje ingelopen, samen met velen de start genomen op een mooi, maar niet te onderschatten parkoers, dat grotendeels over onverharde paden liep, en de vele bochten en de gevallen nattigheid zorgde voor een extra graad aan lastigheid.

Vol aangegaan in de startfase en mezelf tegengekomen onderwege,....te weinig rekening gehouden met de staat van het parkoers, de laffe weersomstandigheden, gebrek aan trainingen voor deze wedstrijdvorm,.....de kilometertijden liepen gestaag op en het was nog harken om onder het uur te finishen. Maar anderzijds misschien ook gewoon een correcte weergave van mijn mogelijkheden op dit soort parkoers en twee weken na het BK100km.

Want over m'n huidig vormpeil mag ik niet klagen, want ik recupereerde vrij vlot en voelde me nog fris genoeg om terug naar huis te fietsen, ik had ook niet veel andere keus. Na de prijsuitreiking kroop ik onder lichte regenval terug op m'n stalen ros, om via een aangenamere weg terug huiswaarts te keren. Via Zoersel en Zandhoven trok ik naar het Albertkanaal, waarlangs ik ook nog eens een tempoblok afwerkte, om dan vanaf Wijnegem losjes uit te bollen naar huis toe. Maar iets verder werd het gewoon echt gezellig, in Deurne barstte een onweer los en tot dat ik thuis kwam viel het water met baken en sloten uit de hemel. En toen heb ik echt geluk gehad,....weliswaar onderkoeld thuisgekomen, maar niet "plat" gevallen, echt "hoerechance"

zie hieronder de toptien, voor een volledige uitslag zie http://www.10milesmalle.be/uitslagen-en-fotos-2016/

Toptien 10 mijl Malle 2016.PNG

19:28 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.