28-06-15

Aftellen naar komend weekend

Komende zaterdag is het zover, nog een paar dagjes werken en dan ontvlucht ik de voorspelde hittegolf hier ten lande. Maar de weersvoorspellingen voor Zermatt en regio zien er ook rooskleurig uit, men voorspelt al even hoge temperaturen in Zwitserland. En met een kleine 2000 hoogtemeters op het menu zal er tijdens het aanschouwen van de Matterhorn ook heel wat zweet vloeien. En geloof me vrij, ik kijk er al met veel goesting naar uit.

Hieronder nog een herinnering aan m'n voorbereiding in de Ardennen van pakweg 3 weken geleden, op wat toen al, nog voor de zomer goed en wel begonnen was, beschouwd werd als de warmste dag van het jaar, èwèl het ziet er naar uit dat we op z'n minst toch nog even warme dagen voorgeschoteld krijgen, een voorbode van een mooie zomer,....laat ons hopen.

Tot hier aan de waterval van Coo ( komende uit Spa ) dacht ik verkeerdelijk dat het al bij al nog meeviel met die hitte,....iets verderop in Stavelot aan de voet van de Stockeu kreeg de waarheid zijn gelijk en ik tijdens de klim de kloppen.

Met sportieve groeten

Casier Gino

Foto0094.jpg

21:45 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.