15-02-15

In de lappenmand

M'n blessure is nog niet volledig geheeld, de behandeling duurt nog efkens voort. Verder lopen/trainen zou mogelijks kunnen / zou mogelijks mogen / maar ze raden het me niet aan. Kwestie van het genezingsproces niet te vertragen.

Momenteel onderhoud ik m'n basisconditie met wat fietsen op de rollen. Vandaag zondag ben ik naar buiten getrokken voor een ritje van 63km met m'n racefiets. K'heb er geen koers van gemaakt, gewoon de beentjes goed laten ronddraaien op een kleine versnelling ( in functie van de blessure/ontsteking,....er voor gezorgd dat ik niet te veel kracht moest zetten). Het werd een mooie duurtraining, er stond een mooi zonnetje en m'n klein handig fietspompje (vorig jaar gekocht in Zwitserland) heeft voor de eerste maal z'n ding mogen doen, nadat ik platgevallen ben op één van onze vooroorlogse wegen. Hij is geslaagd met bravoure en wordt een trouwe metgezel tijdens één van m'n volgende fietsuitstapjes.

Ik wil toch zeker zo goed als pijnvrij zijn vooraleer ik de trainingen terug hervat, want ik heb absoluut geen goesting om snel te hervallen en/of het risico te lopen dat het een chronische blessure wordt. Intussen ben ik ook terug in de loopwinkel geweest, hebben we alles nog eens geëvalueerd en er zijn wat stapjes ondernomen om de mogelijke oorzaak weg te nemen.

Intussen nadert de zes uren van Stein met rasse schreden en ik zie dat met lede ogen tegemoet. Dus hou ik het momenteel een beetje bij "don't mention the .....". De nodige beslissingen nemen we wel als het zover is.

Sportieve groeten

Gino

Intussen mijmeren over

frontpage Zermattmarathon fotoboekje.PNG

21:06 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.