10-11-13

Les 4 cimes du Pays de Herve

Ik ben vandaag in "het mooie en aangename", maar pittige 4 cimes du Pays de Herve over 33km, 6de geworden in 2u09'35" ( dju, toch een dikke minuut trager dan vorig jaar) en eerste M40. 

Het startsein voor ons lopers was ook het sein voor de weergoden om te stoppen met regen. Dus de weersomstandigheden waren tijdens de wedstrijd behoorlijk,....maar de ( gelukkig beperkte ) onverharde stroken lagen er best vettig bij en was het soms opletten om geen uitschuiver te maken.

Over het algemeen ben ik best tevreden, ik ben er vol voor gegaan en dit was wat er uit te halen was. Rondom km25 of zo haalde ik de tot dan toe eerste M40 Fred Collignon in, maar iets later, pakweg een zestal kilometer van de finish werd ik nog ingehaald door  Marcel Recker (M50, jawel, respect, alsook een dikke Proficiat) en had ik het moeilijk om mijn karretje aan te hangen. Maar ik ben blij en tevreden dat ik serieus op m'n tanden gebeten heb om hem niet te laten gaan, bij momenten lukte het zelfs nog om ook wat kopwerk te verrichten, en in de eindfase met als toetje nog een laatste klim naar de finish kon ik, de pijn verbijtend, zelfs nog een kloofje slaan van 15 seconden. Ik kon de finishboog wel omhelzen, blij dat ik boven was, maar ik hield het maar bij een lekkere warme kop thee, dat deed ook deugd Knipogen.

Uitslag volgt later,

Met sportieve groeten

20:30 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.