04-09-13

De mooie zomer van 2013 (deel 1 - prelude, voorwoord)

Zowat iedereen is het er over eens, we hebben nog eens een mooie, warme en zonnige zomer gehad en het einde lijkt nog niet in zicht, dus die shortjes, topjes en ander lapjes zwemtextiel zullen bij de meesten nog lang niet verdwenen zijn in de meest duistere hoekjes van menig kleerkasten. Maar dit nieuwe reeksje berichten zal niet gestoffeerd worden met weerberichten en/of weerkaarten, maar zal vooral m'n sportieve zomer belichten en afhankelijk van de hoeveelheid zweet die van mijn of uw scherm druipt zult u zich een idee kunnen vormen van hoe de weerkaarten er voor die dag uitzagen. 

De voorbije zomer stond er voor mij weinig competitie op het programma, maar ik heb toch heel wat mooie herinneringen aan sportieve uitstapjes.

De zomer begint naar het schijnt op 21 juni,....maar we hadden dit jaar nog geen lente gehad en op zaterdag 22 juni was er nog steeds geen sprake van lente,...laat staan dat we dan al aan de zomer begonnen waren, neen die dag leek de herfst begonnen te zijn. Maar ondanks de felle wind, die paar buitjes en het eerder frisse weer,...was ik s'avonds zomers gelukkig en scheen de zon volop. Eindelijk was ik er in geslaagd om een 100km te lopen in minder dan 7u15. Prompt werd die gure lente vergeten, en die herfst die kwam piepen werd zonder boe of ba van de tafel geveegd,....het was het begin van een mooie zomer. Maar meer in een volgende berichtje.

Met sportieve groetjes

21:27 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.