11-11-12

Terugblik op les Quatre Cîmes de Pays d'Herve ( deel 1 - snelnieuws )

M'n tweede plaats heb ik wellicht toch ook deels te danken aan de opgave en/of mindere dag van de twee jongens die wellicht de absolute topfavorieten voor de winst waren vandaag

- Bart De Berge ( ex-winnaar, 3x )die aan de leiding liep moest halverwege uitstappen met een blessure

- Nog vrij vroeg in de wedstrijd kon ik F. Collignon (ex-winnaar) bijbenen en achter me laten,....vermoedelijk wellicht later in de wedstrijd uitgestapt.

Halverwege liep ik nog in 5de positie, na opgave van Bart schoof ik op naar plaats 4, en na een sterke eindfase kon ik nog opschuiven naar de 2de plaats,...maar jammer genoeg kwam m'n "remonte" te laat en was die ook niet "goed" genoeg om winnaar Luc Alsteens nog te kunnen bedreigen. ( M'n achterstand van 2'30" wel nog kunnen terugbrengen tot een dikke minuut)

1° Luc Alsteens in 2h07' en sec.

2° Gino Casier in 2h08' 28" ( 1°M40)

Proficiat ook aan Patrick Decorte die 1°M50 werd.

In totaal waren er net geen 600 finishers in deze prachtige wedstrijd, dat in een mooi en zonnig kader kon afgewerkt worden. Dank ook aan de voortreffelijke organisatie en de vele vrijwilligers en het ook talrijk opgekomen publiek onderweg dat steevast voor de nodige aanmoedigingen zorgden. Het was heerlijk toeven in het land van Herve,....die nijdige klimmetjes nemen we er dan ook met plezier bij.

Met sportieve groetjes

Casier Gino


19:41 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.