22-07-12

Dwars door Kasterlee (deel 2)

De volledige uitslag van Dwars door Kasterlee (16km) kan je terugvinden op de website van de organisatie : http://users.skynet.be/sb189296/ddk/

Voor een kijk op de toptien kan je hieronder al terecht. 

M'n Garmin gps gaf na afloop 16,22km aan ( incl. de bocht die we ( een 4 of 5-tal lopers) gemist hebben en daardoor enkele tientallen meters op onze stappen moesten terugkeren ). Dus de afstand zal wellicht nagenoeg correct geweest zijn.

uitslag Dwars door Kasterlee julli 2012.PNG

21:58 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-07-12

Dwars door Kasterlee (deel 1)

Vandaag meegedaan aan de 30ste Dwars door Kasterlee. Een prachtige natuurloop tussen Lichtaart en Tielen,...op de website heeft men het over een countryloop door de mooiste plekjes natuur van groot Kasterlee. Neem zeker eens een kijkje op de website http://users.skynet.be/sb189296/ddk/ , klik dan op de fotoboek, editie 2011 bvb. en dan doorscrollen,....prachtige foto's,...je krijgt er ook een idee van het parkoers.

Gezien de toch wel behoorlijke neerslag van de voorbije weken of was het maanden :-) lag het parkoers er nog behoorlijk bij vond ik,....al waren er toch enkele passages ( zoals de Holleweg ) waarbij het kiezen was ( als ge nog tijd had om te reageren :-)) tussen een modderbad of een plons in het zwembad of een ommeke langs het hogere padrand als ge chance had als dit er al was :-). Als geboren en getogen eersteklas "crosser" of "trailrunner",... ( dus versta knoeier of "aanmodderaar" ) had ik het dus behoorlijk lastig op de technische stroken om het tempo te volgen. Vooral tussen km 3 en 6 ( het zwaarste stuk, met de meeste modder en hellingen) verloor ik veel krachten en ook wel wat tijd. Toch werd het een leuke wedstrijd met wel wat wisselende posities. Na het zwaarste stuk kon ik op de betere beloopbare stukken terug aansluiting vinden bij het groepke voor me. Ik probeerde nog wat strijd te leveren om nog wat op te schuiven, maar veel leverde mij dit niet meer op,...

Ik finishte vermoedelijk als tiende (uitslag nog niet online) na 59'45". Bwa,...niet echt tevreden hé,....een lastig parkoers,...bwa,...dat is het voor iedereen hé,....Maar allé ,...toch genoten van de natuur en het was/werd nog eens een echte (wed)strijd waarbij de posities pas aan de finish vastlagen.


Met sportieve groetjes

21:27 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-07-12

in afwachting

In afwachting van wat meer tijd, efkens in de gauwte meegeven waar ik het de komende dagen/weken nog eens over zou willen hebben.

- De "run to walk again" op 14-15 september 2012

- Wedstrijdkalender / programma Najaar 2012

- en wie weet wat nog meer :-))???

Sportieve groetjes

20:56 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-07-12

Uitslag Konterdamloop 2012

De volledige uitslag van de Konterdamloop is hier terug te vinden : http://www.loopcriterium.be/sites/default/files/wedstrijd...

Onder de foto vind je al een kijkje op de toptien

Konterdamloop Gino in actie 2.jpguitslag Konterdamloop 2012.PNG

10:30 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-07-12

tandartsbezoek

De pijn werd ondraaglijk en ik alsmaar prikkelbaarder, hoewel ik alsmaar grotere honger heb, voelt eten als een straf aan, dus er is nog een kilo'tje af (almaar goe dat ik wat reserve heb :-))...gelukkig kon ik snel terecht bij m'n tandarts. Hij heeft gelukkig geen breuken vastgesteld,...kortweg,...een licht geperforeerde binnenwang/kaak dat nog steeds dik zit en de wonde die geïnfecteerd is en dus voor een pijnlijk smoelwerk zorgt. De tanden zitten gelukkig nog vast, maar zijn nog vrij gevoelig en zorgen dus nog regelmatig voor wat pijnscheuten die uitstralen naar het hoofd. 

Ik heb een spoelmiddel voorgeschreven gekregen, nl. Corsodyl,...effe vlug gecheckt op "dopinglijn.be" en vastgesteld dat het toegelaten is,...dus subiet gauw m'n mondje spoelen en hopen dat er snel beterschap optreed. En tijdens de "schafttijd" op het werk zal ik de honger nog maar eens stillen met een grote portie yoghurt en sojapudding.

sportieve grtjs

12:51 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-07-12

4e in Konterdamloop

Relaas van een uitje naar de Kust om er een plaatselijke wedstrijd te lopen, deel uitmakend van het Oostends Loopcriterium.

- Te lope van bij ons thuis naar Antwerpen-Zuid (een kleine 3 km)

- Met de trein naar Oostende,...rijsttaartje eten, krantje lezen, watertje drinken

- Te lope van het station naar de Konterdam door het bosje ( kleine 3km)

- Inschrijven, petekindje begeleiden tijdens zijn loopwedstrijdje, inlopen, babbeltje met bekenden, onder een warm zonnetje wachten op het tien'minuutjes uitgestelde startsein.

- In de smalle startzone toch voorzichtig van start gegaan, pas na de eerste bocht vol opgeschoven naar voor, maar de latere winnaar was te snel en aldus al gaan vliegen.km 1 Konterdamloop.PNGHet was warm, er stond wel wat wind, maar de beentjes voelden vrij goed aan. Anderzijds realiseerde ik me wel dat ik misschien wel te snel van start was gegaan,...de Nacht van Vlaanderen (100km) ligt nog maar een week achter ons, dus zeker nog niet volledig gerecupereerd en de trainingen van de voorbije maanden (waren mede ten gevolge van de blessurelast) niet gericht op dit soort wedstrijden. Maar in tweede positie lopende met de koploper ietjse voor me uit, moet je er gewoon vol voor gaan. Maar halverwege de koers kreeg ik het toch moeilijk om het tempo hoog te houden en werd desgevolgend ingehaald en voorbijgelopen. km 7 Konterdamloop.PNG                                                                                    Nog iets verder word ik andermaal ingehaald door twee atleten, maar ik slaag er nu toch in om m'n karretje aan te haken. Het tempo gaat terug ietsje de hoogte in en ééntje moet er lossen. Ik blijf aanklampen, maar de motor sputtert, dit hou ik niet vol en zo geschiedde dat ook ik iets verder de rol moest lossen. In de eindfase voel ik de andere atleet nog vervaarlijk dicht bijkomen en moet er nog een stevig spurtje uitpersen om m'n vierde plaats veilig te stellen, maar het gaf me een goed gevoel dat ik dit nog kon.                                                                        laatste km Konterdamloop.PNG   Ik finishte de 10,5 km in 37'30".                                 - Na afloop nog wat opgefrist,..terug te lope naar het station van Oostende, terug treinen naar het Antwerpse en dan nog een laatste loopje naar huize om uiteindelijk rond 23u terug aan onze voordeur te staan.

14:21 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |