29-06-12

Recuperatie na BK100km te Torhout

* Deze week nog driemaal naar de kinesiste geweest. Het lijkt er op dat de extra belasting van de 100km wedstrijd in Torhout de recente achillespees-kuitblessure niet terug heeft doen opflakkeren. Waar begin deze week nog een lichte irritatie merkbaar was, was gisteren (donderdag) alles terug genormaliseerd. Misschien valt dit dus gewoon onder een normaal recuperatieproces na een 100km. 

* Veel minder vlot verloopt de recuperatie van datgene dat ik zelfs als jonge gast in het uitgaansleven nooit heb meegemaakt. Er zal wel eens heibel geweest zijn, maar zonder boe of ba "op m'n mülle geslegen worden" dat was er gelukkig nooit bij. Misschien had ik veel beter op m'n tanden gebeten en het woordje "onnozelaar" beter ingeslikt,...dan had ik nu misschien geen last van tandpijn en de daaruitvloeiende hoofdpijn,....en eten is ook geen festijn met een witte pijnlijke vlek ter grote van een kleine tand (precies een naft)  aan de binnenkant van m'n kaak. Misschien kunnen we te leen gaan bij de voetbalbond en een spandoek lenen van "voetbal een feest" en er is ons schoonste schrift bijschrijven "lopen een feest".

* Subiet spring ik de trein op naar Oostende,...en ga er om m'n schoonbroer een plezier te doen, meedoen aan de Konterdamloop. Een weekje na Torhout verwacht ik geen grootste prestatie,...na Brussel en Torhout zou een mens al bang beginnen worden van het onverwachtte,...maar we laten ons niet kennen. Op naar de Konterdam, een borstnummer opspelden, lopen en blij zijn als we zonder vallen en zonder slagen de aankomst halen,...en al de rest is bonus.

15:07 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.