23-05-12

Soms vraagt een mens zich af

* Of de lente nu echt in het land is, en vooral of het duurzaam is? Maar voor de volgende dagen ziet het er toch al gunstig uit en als de weerkaarten niet dooreengeschud worden ziet het er naar uit dat we zondag de 20km van Brussel kunnen lopen onder een mooie blauwe hemel.

* Of we nu eindelijk de goeie vorm te pakken hebben? Het klinkt misschien een beetje raar na een nieuw PR op de 6 uren in Stein en een behoorlijke maar zeker niet schitterende prestatie op het WK,...maar zoals eerder al eens vermeld heb ik dit jaar nog maar weinig tot geen goeie dagen gekend op training. Tot voor Seregno leverde ik m'n coach telkenmale een trainingsrapport af met weliswaar weinig tot geen "buizen" maar veelal was het met de "hakken over de sloot". Maar sinds we de voorbereiding gestart zijn voor de NVV ( 2 weken na het WK) kan ik eindelijk de trainingen afwerken zoals ze op papier staan en dat is toch een pak aangenamer. Het truitje moet nog steeds nat gemaakt worden en er moet nog steeds op de tanden gebeten worden, maar dit is toch een ander soort "afzien", dit is "blij afzien".

En net zoals met de lente hoop ik dat het goeie gevoel duurzaam is,...toch zou een mens dit zich beter niet afvragen,...en gewoon genieten van het moment.

Met sportieve groeten

Gino Casier 

13:10 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.