24-04-12

Terugblik op het EK/WK100km Seregno (de eerste nieuwsjes)

Giorgio Calcaterra werd andermaal wereldkampioen, het zilver was voor Jonas Buud en het brons voor een Italiaan (zijn naam ontglipt me). Bij de dames was het goud voor een Amerikaanse atlete, het zilver voor Zweden en het brons voor Rusland.

Nieuwsjes, correcte informatie en een uitgebreider terugblik volgen eerstdaags nog. Ik ben nog onderweg naar huize, ik heb er voor gekozen om terug te keren met een Interrailpas. Gisteren had ik een eerste stop in Como aan één van de Noord-Italiaanse meren en vandaag heb ik een prachtige treinrit achter de rug tussen Como en Brünnen aan het Vierwoudstedenmeer. Terwijl ik dit aan het tikken ben kijk ik af en toe achter me en zie door het raam van de hotellobby de besneeuwde bergtoppen. 

Later volgt ook meer over mijn prestatie in Seregno. Ik kan al vertellen dat ik mijn elfde 100km andermaal uitgelopen heb en dat ik wel ontgoocheld ben maar niet ontevreden kan/mag zijn met mijn prestatie,...ik denk 52ste in 7u39'30".

Tevens wil ik zeker ook via deze weg nog eens Gert Mertens proficiat wensen met zijn prachtige prestatie, hij liep bovendien een nieuw PR, nl. 7u 37' en ???sec. Ook Proficiat aan Marc Vanderlinden, hij finishte in 7u52'. Verder was er ook de opgave van Yves Vanhoeck en johan Watthy, zij maakten ook deel uit van de Belgische ploeg.

Sportieve groetjes en tot gauw

Gino

18:59 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.