07-12-11

Op schema

Sinds maandag 5 december zitten we terug op schema, figuurlijk dan. Hondstrouw zal ik de richtlijnen volgen die coach Ivan Hostens mooi en met inzicht op papier gezet heeft, waarvoor dank. Met de tong uit de mond en een verontschuldigend aangezichtje Onschuldig zal ik af en toe ( maar zo weinig mogelijk !!!) de coach op de hoogte brengen als ik aan een training heb moeten verzaken of dat ik het gevraagde niet goed heb kunnen uitvoeren. Na al die jaren heb ik geleerd dat je als atleet een schema moet kunnen lezen,...na al die jaren heb ik ook geleerd dat ik hoe goed ik ook kan lezen Knipogen, het verdomd moeilijk is om zelfs als ik zo ziek of een hond ben, te moe ben om m'n ogen open te houden,.... om een training aan te passen en/of zelfs te schrappen, je hebt immers een doel voor ogen,...zoals ook nu,....het schema is opgesteld met als grote doel het EK/WK 100km te Serrogno in Italië, aanstaande 22 april 2012. De selecties moeten nog gebeuren,...maar we leven op hoop, dus de volgende maanden zullen we terug vollenbak trainen met een mooie prestatie in Serregno voor ogen. Fingers crossed.

Er staan de volgende weken/maanden ook enkele (voorbereidings)wedstrijden op het programma.

- zondag 11dec'11 : GP Jean van Onselen - kerstcorrida in Wilrijk :7,5km

- zaterdag 17 dec'11 : natuurloop in Lier : 21,1km

- zaterdag 14 jan'12 : Leopoldsloop in Watervliet : 21,1km

- zaterdag 21 jan'12 : natuurloop in Lier : 21,1km

- zaterdag 11 febr'12 : natuurloop in Lier : 25km

- zaterdag 18 febr'12 : Leopoldsloop in Watervliet : 27km

- zondag 25 mrt'12 : BK marathon in Lier : 42,2km

Zoals je kunt zien staat er voor mij volgend jaar geen 6uursloop van Stein op het programma. Het zal de eerste maal zijn dat ik er niet bij ben, sinds ik in 2007 in Stein mij debuut maakte in het ultralopen. Het zal wel wat "pieken", maar dat is een (uiteindelijk klein) prijsje dat ik best wil betalen, het is immers in Serrogno dat het moet gebeuren.

Met sportieve grtjs

Gino

11:38 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb hetzelfde idee in het hoofd om Stein te laten vallen en mij volledig te concentreren op Italie.

mvg

Johan

Gepost door: Johanbeton | 07-12-11

Ge kunt dan een 6 uur komen lopen na het wk 100 in Italie en BK 100 in Torhout. Op 21/7 in Aalter. We gaan er voor de 2° keer iets moois van proberen maken

Gepost door: cremke | 31-12-11

De commentaren zijn gesloten.