17-08-11

Valt er nog iets te beleven op ultragebied deze zomer?

* Nu zaterdag heeft in Assen (Nederland) de finale van de IAU World Trophy 50km plaats. Meer hierover zie http://www.ultraned.org/n_item/f5378.php of op de website van de organisatie http://www.de50vanassen.nl/ O.a. Pieter Vermeesch en Marc Papanikitas staan op de deelnemerslijst van de World Trophy.

* Nu zondag heeft in Hulshout de tweede 100km van Hulshout plaats. Voor meer info zie http://www.100vanhulshout.be/ Het lijkt er op dat ook deze tweede editie onder een stralende zon zal plaatsnemen en dat de hitte een belangrijke factor zal spelen. Mede ten gevolge van de tropische eerste editie heeft de organisatie beslist het parkoers te wijzigen en wat uit te wijken naar schaduwrijkere oorden. Maar dit alles lees je op hun website.

* We moesten een beetje afwachten hoe ik de trainingen (in heuvelachtig tot middelgebergte-gebied ) had verwerkt tijdens mijn voorbije verlof. Na overleg met coach Ivan werd beslist dat ik kan/mag deelnemen aan de marathon nu zondag in Hulshout ter vervanging van de geplande duurtraining van 45km + 10km herstelloop s'avonds. Als ik beslis te lopen zal ik vooral het advies van de coach opvolgen van hoe ik deze wedstrijd moet aanpakken en zal het verder een beetje afhangen van de vorm van de dag, de weersomstandigheden en andere factoren. Maar bovenal is zeker dat deze wedstrijd in functie staat van het WK in Winschoten en dus zeker geen doel op zich is.  

* Verder zou ik zeker graag nog enkele mooie sportieve herinneringen van tijdens de voorbije vakantie met jullie willen delen. Het zal een beetje van m'n agenda afhangen wanneer ik er wat tijd kan voor vrijmaken. Maar enkele mooie trainingstochtjes staan zowiezo in m'n geheugen gegrift, dus vroeg of laat, laat ik ze op jullie los.

* Met sportieve groetjes

20:57 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.