07-07-11

Met de Tour de France op de achtergrond

Na een "relatieve" rustperiode van twee weken werden de trainingen zondag hervat. Er stond een duurtraining van 25 à 30km op het programma, maar het werd ietsje meer. Dat is altijd het gevaar als je op verplaatsing gaat. Ik profiteerde van het uitstapje van vrouw en kindjes en stapte uit de auto in Londerzeel en trok daarna te lope naar huis in Wilrijk. Maar ik heb er van genoten, van de vrijheid m'n eigen weg te zoeken langs de mooiste stukjes natuur van deze streek. 

De meesten weten ook al dat ik "zot ben van de koers", dus ook zot van de Tour de France. Sinds vele jaren heb ik nog eens een "megabike"ploegje opgesteld,...megabike is een wielerspel georganiseerd door het "Nieuwsblad", zie hiervoor http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/mega/index.aspx?game...     Kortweg komt het hier op neer, je stelt een ploegje van twaalf renners samen met een maximum van 8000MB punten. Ik heb een ploegje samengesteld met vooral oog voor de eindklassering in Parijs, dus minder in functie van het wegkapen van een dagzege in het Megabikespel. Wegens wat problemen met de registratie ben ik wel de gewonnen puntjes kwijt van de eerste rit ( laattijdige inschrijving). Hoewel de belangrijkste ritten er nog moeten aankomen voor mijn ploegje (Tourtopzesteam) hebben toch al twee renners uit mijn team de dagzege behaald, met name Cadel Evans en Edvald Boisson Hagen. Jammer genoeg valt er ook al één opgave te betreuren, nl. Christophe Kern. Maar mijn ploegje maakt nog altijd kans om met zes renners de toptien te halen in Parijs. 

Naast de "koers" hou ik jullie natuurlijk de volgende dagen/weken nog op de hoogte hoe de voorbereiding van Winschoten verloopt.

Met sportieve groetjes

Gino


17:51 Gepost door Gino Casier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.