18-12-09

Hoe schoon wit kan zijn


Vol enthousiasme m'n trailrun'schoenen aangetrokken. De twee kilometer naar het park daar zag ik wel een beetje tegenop, want dan moet er toch vooral opgelet worden dat er geen uitschuiver gemaakt wordt. Het is het niet waard om ergens langs een slecht onderhouden en niet sneeuwvrij gemaakt voetpad enkele botten te breken.
In het park is het zoals verwacht prachtig. Ik herinnerde het mij nog van de gure winter van vorig jaar. Trainen zoals voorgeschreven in het boekje was er vandaag natuurlijk niet bij. Lopen in de sneeuw is zowiezo zwaar, maar ook de oneffenheden en uitstekende wortels zijn veelal onzichtbaar gemaakt door de soms tot 10cm dikke poederlaag. In het Middleheimpark was het soms nog zoeken naar de onbetreden sneeuwpaden.
De kilometers werden iets trager dan voorzien afgemaald, maar de teller eindigde toch op "voldaan". En in het trainingslogboek krijgt de natuurpracht een speciale vermelding. Genieten was het.
sportieve groetjes

22:29 Gepost door Gino Casier in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijn weekend. Ken je het evangelie van Christus, Hij is vrede voor de mens naar de wereld komen brengen en de mens te reinigen van hun zonden. Dat houdt de Kerst ook in.
Zalige feestdagen en alles goeds in 2010

Gepost door: Patricia | 19-12-09

De commentaren zijn gesloten.