11-06-09

Met bakken uit de lucht


Er is weinig dat het lopend volkje kan tegenhouden, soms zouden ze zelf tegen zichzelf moeten beschermd worden, maar dit is niet alleen ongewenst maar ook tot mislukken gedoemd. Uit ervaring kan ik vertellen dat blessure, ziekte of andere geen partij zijn voor een atleet/atlete die volhard in z'n wil om te lopen. Zelfs de gevolgen van deze onbesustheid blijft men toeschrijven aan alles behalve aan zichzelf. Dus hoe zou in godsnaam de weergoden er in slagen om ons thuis te doen blijven. Kou, sneeuw en ijzel hielden me deze winter niet binnen, dus als ik nu de deur achter me sluit en men net op dat moment boven beslist om de sluizen nog eens te openen vervloek ik Jan en alleman, maar is elke looppas in het opspatend water een spreekwoordelijke middenvinger, mij hou je niet tegen jong.
Maar die fikse stortbaden die we de laatste dagen al over ons kl... gekregen hebben lieten me wel al eens nadenken over hoe het zou zijn als men dit ons volgende week tijdens "de Nacht" ook een paar keer zou lappen. Wat doet dat met ons lichaam, de spieren, ons gemoed,...Regen kan ons niet deren maar een regelrechte kouwen douche met nog bvb. 80km voor de boeg,brrr. Vooral ook omdat we s'nachts lopen. Overdag kan een opklaring met een heerlijk zonnetje alles terug doen opdrogen en ons terug verwarmen. Maar s'nachts kan alleen de maan eens komen piepen en ligt vooral onderkoeling op de loer.
Wie hier ervaring meeheeft, sappige anekdotes in z'n schuif liggen heeft of gewoon goeie tips te geef heeft, laat maar komen, we zullen je dankbaar zijn.
Om af te sluiten nemen we al eens een kijkje wat de eerste weersverwachtingen ons te vertellen hebben. Met sportieve groetjes.
weerbericht Torhout 2009

19:26 Gepost door Gino Casier in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.