27-01-09

Programma 2009


Sportief 2009 eindigt momenteel op vrijdagnacht 20 juni, de nacht van West-Vlaanderen in Torhout, dit jaar gastheer voor het EK/WK 100km.nvv icoon Alles wat er na komt is vaag gepland en spookt nog niet rond in m'n gedachten. Elke kilometer dat vanaf 1 januari tot die bewuste nacht gelopen, getraind, gejogd of gestrompeld wordt is in functie van het EK/WK.
Om die ellenlange focus een beetje draaglijk te maken worden er enkele tussendoelen geplaatst. De eerste ligt in Stein(NL) waar we in een mooi decors zoveel mogelijk kilometers zullen afhaspelen in een zes uur durende draaimolen.6 uren Stein icoonHier wil ik natuurlijk aan m'n mooie prestatie van vorig jaar een verlengstuk breien, al besef ik heel goed dat dit geen simpele koek wordt.
Op Paasmaandag gaat het richting Texel(NL)60km van Texel icoon waar we een zware wedstrijd voor de boeg hebben van 60km dat ons ook een groot stuk over het strand en door de duinen laat hollen.
Daarnaast staan er natuurlijk nog enkele andere wedstrijden op de agenda, maar die zijn vooral in functie van... en hebben als voornaamste doel (naast de intensieve training) het moraal wat op te krikken, tenminste als er een goeie prestatie neergezet wordt.
De specifieke voorbereiding naar Stein toe is z'n derde week ingegaan en nu zondag wordt er al eens getest tijdens de 19,2km van Bosvoorde (Brussel).
Sportieve groetjes

20:19 Gepost door Gino Casier in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes voor zondag en vooral voor Stein!!! Groetjes Conny en Ronny

Gepost door: Braekman conny | 29-01-09

De commentaren zijn gesloten.