22-06-08

Het is gelukt


Er werd over geschreven, er werd over gepraat. Gino kan, en Gino wil onder die 7u 30' lopen. Maar zo lang het niet gerealiseerd werd, bleef het een droom, bleef het een fabel. Tijdens de laatste 30km begonnen niet alleen de kilometers en het tempo door te wegen, maar werd het mentaal ook heel belastend. Rekening houdend met het verval balanceerde ik op de rand van het al of niet slagen van mijn missie. Met de vele aanmoedigingen van vooraf in gedachte en dankzij de aanmoedigingen onderweg bleef ik geloven dat ik het moest en zou halen. Aangetrokken door mijn droom kon ik tijdens de laatste 10km nog wat versnellen en na 7u 28' 54" viel ik dolgelukkig in de armen van m'n coach Jan, om daarna toevertrouwd te worden aan de lieve zorgen van m'n al even dolgelukkig vrouwke.
Pieter Vermeersch (BEL) werd knap winnaar in een schitterende eindtijd van 6u55' en bij de vrouwen werd de Ierse Helena Crossan winnares in een al even knappe eindtijd van 7u52'.
Op de website van de vzw ultramarathon is al een wedstrijdverslag terug te vinden en één dezer dagen volgt ook van mijnentwege een uitgebreider verslag op deze blog.

10:56 Gepost door Gino Casier in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Prooooooooooficiat Nogmaals van harte proficiat Gino,ongelooflijke prestatie, ge zijt ne crack jong,
groeten Kris; en ook nog van mijn ploeg op den Agfa(hadden gisteren een feestje).

Gepost door: Kris | 22-06-08

Ik ben blij dat je in je opdracht geslaagd bent. 't Geeft toch een grote voldoening als al die trainingsarbeid vruchten afwerpt.
Proficiat!
Kris

Gepost door: Kris Slaets | 22-06-08

Super Een prestatie van wereldformaat Gino!!!

Gepost door: paul | 22-06-08

Een dikke proficiat voor deze prachtprestatie!
We zijn allen onder de indruk van wat je doet, er zijn weinig woorden voor. Ik zou zeggen rust nu even goed uit en doe zo verder, we horen zeker nog van je!!!!

Gepost door: Martine | 22-06-08

Sprakeloos Super gelopen Gino! Je verdient het.
Een super prestatie zoals de Ierse zal ik nooit halen, maar ik heb ook nog wel zo mijn droom. Al ligt die mijlenver van die van jou. Als het je dus kan blijven motiveren: denk dan aan de arme Belgische vrouwtjes, die nog 2 uur langer moeten afzien :-)
Tot de volgende hé !

Gepost door: Anke | 23-06-08

De commentaren zijn gesloten.